Грижливо куче привремено „посвои“ две срамежливи мачиња кои беа пронајдени напуштени во двор

Куче, наречено Кона, зеде две срамежливи мачиња под нејзиното закрило и присвои мајчинска улога. Сопственикот на Кона, Аса, од Њу Јорк, проншла дом на повеќе од 164

Мачорот Рамбо се соживува со името- се враќа дома по еден месец со повредено око од улични борби

Мачката по име Рамбо, која исчезна еден месец, беше вратена кај сопствениците, но неговото повредено око морало да се отстрани. Рамбо, на возраст од четири години,

15 смешни миленици кои обожаваат да се кријат од нивните сопственици како вистински „професионалци“

Домашните миленици никогаш не престануваат да нè изненадуваат, било да е тоа со нивната нежност или со нивната разиграност. Но, тие исто така можат да ве натераат

Талентиран фотограф докажува колку си личат сопствениците и милениците, а резултатите се вистински хит!

Американскиот фотограф Џерард Гетингс снима неверојатни фотографии од сопственици и нивните миленици за да покаже колку е неверојатна сличноста меѓу истите! Во

Смешни разлики во животот со куче наспроти животот со мачка, во кои ќе се пронајдат сите сопственици

Без разлика дали сте сопственик на куче или сопственик на мачка, со сигурност може да ги потврдите и да се пронајдете во следните смешни разлики кои најдобро го

10 супер уникатни животни за кои е тешко да се поверува дека навистина постојат – Изгледаат како од бајка

Природата е навистина полна со изненадувања. Само кога ќе помислиме дека сме виделе сè, некое ново, бизарно суштество се појавува и докажува дека во природата дури