Ако некогаш сте чувале или сега чувате мачка, тогаш веќе најверојатно знаете колку разгалено може да се однесуваат истите. Но, оваа црна убавица нивото на самодоверба го однесе на сосема друго ниво, шетајќи низ дома како манекенка на ревија!

Станува збор за мачката Ровер, која е вистински професионалец во манекенските води! Погледнете ги нејзините домашни ревии:

A во продолжение погледнете ги и дел од нејзините модни комбинации:

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/05/iok.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/05/iok-400x214.jpgНане.мкМиленичињаАко некогаш сте чувале или сега чувате мачка, тогаш веќе најверојатно знаете колку разгалено може да се однесуваат истите. Но, оваа црна убавица нивото на самодоверба го однесе на сосема друго ниво, шетајќи низ дома како манекенка на ревија! Станува збор за мачката Ровер, која е вистински професионалец во манекенските...Секој ден нешто свежо