Од мала куќичка заштитена од звуци доколку миленикот се плаши од громови и силни звуци, униктатни електронски играчки кои ќе го разбудат ловецот во вашата мачка до транспортер во форма на ранец прилагоден миленикот да се чувствува удобно додека го пренесувате до друго место:

https://www.youtube.com/watch?v=E1cVG1bShdA

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/10/BeFunky-collage-2020-10-20T112940.887.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/10/BeFunky-collage-2020-10-20T112940.887-400x214.jpgНане.мкМиленичињаОд мала куќичка заштитена од звуци доколку миленикот се плаши од громови и силни звуци, униктатни електронски играчки кои ќе го разбудат ловецот во вашата мачка до транспортер во форма на ранец прилагоден миленикот да се чувствува удобно додека го пренесувате до друго место: https://www.youtube.com/watch?v=E1cVG1bShdAСекој ден нешто свежо