Речиси и да не постои ништо слично на фотографиите од пред и по вдомувањето на миленици, кои едноставно го затоплуваат срцето и будат надеж. На фотографиите пред да бидат вдомени, може да се забележи дека тие најчесто изгледаат тажно и депресивно.

Затоа, на фотографиите снимени откако биле вдомени, радоста во очите на милениците не може да се опише со зборови!

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/05/petpet.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/05/petpet-400x214.jpgНане.мкМиленичињаРечиси и да не постои ништо слично на фотографиите од пред и по вдомувањето на миленици, кои едноставно го затоплуваат срцето и будат надеж. На фотографиите пред да бидат вдомени, може да се забележи дека тие најчесто изгледаат тажно и депресивно. Затоа, на фотографиите снимени откако биле вдомени, радоста во...Секој ден нешто свежо