Што ли мислеле овие луди палави мачиња? Но, едно е дефинитивно сигурно: Веднаш зажалиле за нивните нивните непромислени одлуки!

 

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/04/ojinj.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/04/ojinj-400x214.jpgНане.мкМиленичињаШто ли мислеле овие луди палави мачиња? Но, едно е дефинитивно сигурно: Веднаш зажалиле за нивните нивните непромислени одлуки!  Секој ден нешто свежо