Запознајте го Хенк, куче од расата на њуфаундлер, кој го освои срцето на Интернет корисниците со неговите преслатки фотографии каде истиот е претставен со разни уникатни фризури и тематски костими:

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/05/onkl.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/05/onkl-400x214.jpgНане.мкМиленичињаЗапознајте го Хенк, куче од расата на њуфаундлер, кој го освои срцето на Интернет корисниците со неговите преслатки фотографии каде истиот е претставен со разни уникатни фризури и тематски костими:Секој ден нешто свежо