Хаохао Ма Ван Ас е уметница од Лос Анџелес, која користејќи секојдневни животни ситуации со нејзиното куче како инспирација, илустрира како изгледа нејзината заедница со палавиот Паркер, а во кои секој сопственик на куче дефинитивно ќе се пронајде!

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/10/BeFunky-collage-9.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/10/BeFunky-collage-9-400x214.jpgНане.мкМиленичињаКултура и уметностХаохао Ма Ван Ас е уметница од Лос Анџелес, која користејќи секојдневни животни ситуации со нејзиното куче како инспирација, илустрира како изгледа нејзината заедница со палавиот Паркер, а во кои секој сопственик на куче дефинитивно ќе се пронајде!Секој ден нешто свежо