Американскиот фотограф Џерард Гетингс снима неверојатни фотографии од сопственици и нивните миленици за да покаже колку е неверојатна сличноста меѓу истите! Во продолжение погледнете ги извонредните резултати од неговиот креативен проект:

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/10/122803591_264969514955932_1456840155011670917_n.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/10/122803591_264969514955932_1456840155011670917_n-400x214.jpgНане.мкМиленичињаКултура и уметностАмериканскиот фотограф Џерард Гетингс снима неверојатни фотографии од сопственици и нивните миленици за да покаже колку е неверојатна сличноста меѓу истите! Во продолжение погледнете ги извонредните резултати од неговиот креативен проект:Секој ден нешто свежо