Одгледувач на кучиња откри како требала да поледне два пати, кога нејзините двајца јазовичари се вклопиле толку совршено со ретро тепихот во нејзиниот нов дом, што едвај ги видела.

39-годишната Зои Рау открила како, додека нејзините  кафеави кутриња ја истражувале својата околина во нејзиниот нов дом во Таунтон, Сомерсет, сфатила дека кафеавиот цветен тепих од 80-тите е совршена камуфлажа.

Зои рече дека размислува да го задржи тепихот за забавни можности за фотографирање, но брзо го замени „застарениот“ декор за да избегне повеќе забуни.

Zoe Raw, 39, said the floral brown carpet made it difficult for the mother-of-three (pictured) to see her two new brown puppies

 

 

Таа рече: „Еден ден, се свртев и не можев да ги видам двете кученца како играат.”

Тие се вклопија во тепихот. Не можев да престанам да се смеам и морав да се фотографирам.”

Zoe says she even considered keeping the carpet to create more content but in the end decided to get rid of it

 

The curious puppies blended in with their surroundings as they sniffed around the room, blending in with the carpet

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2021/02/38823180-0-image-a-10_1612345084675.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2021/02/38823180-0-image-a-10_1612345084675-400x214.jpgМарија ТодоровскаМиленичињаЗабаваОдгледувач на кучиња откри како требала да поледне два пати, кога нејзините двајца јазовичари се вклопиле толку совршено со ретро тепихот во нејзиниот нов дом, што едвај ги видела. 39-годишната Зои Рау открила како, додека нејзините  кафеави кутриња ја истражувале својата околина во нејзиниот нов дом во Таунтон, Сомерсет, сфатила...Секој ден нешто свежо