Следното креативно видео ни претставува 23 генијални трикови подеднакво за сопствниците на кучиња, како и на мачки, благодарение на кои не само што ќе им го олесните секојдневието на вашите миленици, туку вашиот дом ќе биде супер уреден!

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/05/ihhji.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/05/ihhji-400x214.jpgНане.мкМиленичињаСледното креативно видео ни претставува 23 генијални трикови подеднакво за сопствниците на кучиња, како и на мачки, благодарение на кои не само што ќе им го олесните секојдневието на вашите миленици, туку вашиот дом ќе биде супер уреден! https://www.youtube.com/watch?v=22saKbbMylsСекој ден нешто свежо