Се разбира, сите кучиња се менуваат како што растат – како мали се неверојатно симпатична крзнена „топка“ што постојани трча низ куќата, што не може да се искачи ниту на каучот, а кога ќе пораснат, може да го надраснат и самиот сопственик, и во висина и во тежина!

Но, кај некои раси, малите кученца изгледаат драстично различно кога ќе пораснат, што дури и може да се посомневате дали станува збор за истиот миленик.

Токму во продолжение ви откриваме како кученцата од најпопуларните раси изгледаат кога ќе пораснат – Едноставно непрепознатливи!

1. Алјаски Маламут

2. Тибетски Териер

3. Борзој

4. Питбул

5. Шелти

6. Неаполски Мастиф

7. Бул Териер

8. Сибериска Хаска

9. Лабрадор Ретривер

10. Германски овчар

11. Доберман

12. Германски птичар со кратко крзно

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/12/1p-3.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/12/1p-3-400x214.jpgНане.мкМиленичињаСе разбира, сите кучиња се менуваат како што растат - како мали се неверојатно симпатична крзнена „топка“ што постојани трча низ куќата, што не може да се искачи ниту на каучот, а кога ќе пораснат, може да го надраснат и самиот сопственик, и во висина и во тежина! Но, кај...Секој ден нешто свежо