Работењето од дома е новата реалност на милиони луѓе ширум светот поради новонастанатата ситуација со коронавирусот, па така многумина се прилагодуваат на нивните нови домашно-работни услови. Но, што е со милениците?

Овие сопственици покажуваат како нивните крзнени пријатели се однесуваат откако започна карантинот, поради кој сега речиси цел ден се дома, а ова се смешните реакции на милениците:

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/05/bvvvv.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/05/bvvvv-400x214.jpgНане.мкМиленичињаРаботењето од дома е новата реалност на милиони луѓе ширум светот поради новонастанатата ситуација со коронавирусот, па така многумина се прилагодуваат на нивните нови домашно-работни услови. Но, што е со милениците? Овие сопственици покажуваат како нивните крзнени пријатели се однесуваат откако започна карантинот, поради кој сега речиси цел ден се...Секој ден нешто свежо