10 ѕвезди отворено зборуваат за нивните спонатни абортуси, покажувајќи им на сите жени дека не се сами

Спонатаните абортуси се почести отколку што мислиме. Всушност, кај жените кои знаат дека се бремени, околу 10% до 15% од бременостите завршуваат со спонтан абортус.

Татко се поврза со неговата ќерка на сосема друго ниво: Соши 200 парчиња облека за неговото девојче

Нема збор да го опише Мајкл Гарднер како татко освен „горд“. Користејќи ја својата страст за шиење како начин да се поврзе со неговата ќерка, тој создаде стотици

Норвешка уметница создава смешни и брутално искрени цртежи за родителството – Секој родител ќе се пронајде

Норвежанката Џејд Нордал, како мајка на момчето Абел, ги доживеа не толку убавите страни на родителството на нејзината кожа и сака токму овие слатки моменти од

„Прости синко што дојдов до твојата врата и ги исплашив децата“ – Трогателна, современа приказна која вреди да се прочита

Оваа трогателна приказна за една несреќна мајка која била отфрлена од сопствениот син, не остава никого рамнодушен, а е вистински доказ дека нема ништо помоќно од

Програмирањето преку игра стана „ин“ во Македонија, затоа што ги поттикнува способностите за решавање на проблеми и иновативниот дух на децата

Знаењето е движечка сила на секое општество, а бидејќи светот останува на младите секогаш треба да се стремиме на нашите деца да им го обезбедиме најдоброто можно

Тој објави фотографија од неговата ќерка и така го спаси нејзиниот живот – Еден коментар привлече огромно внимание!

Многу луѓе ширум светот имаат свои лични профили на разни социјални мрежи каде обожаваат да објавуваат фотографии од себе, како и од нивните најблиски. Така, овој

Мајка на три деца сподели трик за ефикасна поделба на грицките на дневна основа и родителите ја обожаваат идејата

За време на овој тежок период, на сите ни беше здодевно. Но, не е проблемот со дополнителното слободно време, туку со она што го правиме. Многу деца на пример по цел

Психолог споделува трик со кој можете да го ограничите времето пред екранот на вашето дете без солзи и негодување

Според извештајот, американските тинејџери користат уреди во просек 7 часа на ден. И тоа не вклучува време за домашна работа или училиште. Затоа, не е изненадување