„Блуер“ го претстави единствениот прочистувач на воздух кој ги уништува сите вируси и бактерии во затворени простории

Максималната заштита на здравјето на луѓето додека престојуваат во затворени простории, со акцент на квалитетот на воздухот што го дишат е примарна цел на

Брзи идеи за домашни новогодишни декорации, совршени за оние кои немаат премногу слободно време

Декорирањето на домот за новогодишните и божиќните празници е исклучително забавно, но доколку немате премногу слободно време, ниту пак сакате да трошите

15 фантастични идеи за домашно изработен божиќен венец со кој вашиот дом ќе изгледа раскошно

Збогатете го изгледот на вашиот дом со следните прекрасни идеи за домашно изработен божиќен венец со кој вашиот дом, започнувајчи од самиот главен влез, ќе изгледа

10 генијални идеи како да го декорирате домот за новогодишните празници, без да трошите богатство

Новогодишните празници ни се на прагот, а поради секојдневните обврски или пак недостатокот на финансии, честопати не може секогаш да си дозволиме да го украсиме