И животните како и луѓето, се различно расположени во различни моменти, а еве што се случува кога слатките кучиња ќе претераат со забавата кога се пуштени надвор и во близина има кал, на која очигледно не можат да одолеат!

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/04/dogmud.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/04/dogmud-400x214.jpgНане.мкМиленичињаИ животните како и луѓето, се различно расположени во различни моменти, а еве што се случува кога слатките кучиња ќе претераат со забавата кога се пуштени надвор и во близина има кал, на која очигледно не можат да одолеат!Секој ден нешто свежо