Импресивни и благородни, тибетските мастифи понекогаш се нарекуваат и „нежни џинови“ поради нивната неверојатна големина со љубезен изглед. Ако мислите дека овие кучиња не можат да бидат слатки, тогаш дозволете следните 18 фотографии да го докажат спротивното!

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/06/fgh.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/06/fgh-400x214.jpgНане.мкМиленичињаИмпресивни и благородни, тибетските мастифи понекогаш се нарекуваат и „нежни џинови“ поради нивната неверојатна големина со љубезен изглед. Ако мислите дека овие кучиња не можат да бидат слатки, тогаш дозволете следните 18 фотографии да го докажат спротивното!Секој ден нешто свежо