Омар Боркан Ал Гала е модел, поет и актер кој стекна светска популарност благодарение на неговиот неверојатно атрактивен надворешен изглед. Тој заслужено ја освои титулата за „Најубавиот маж на планетата“, а сега неговиот сопствен син го надмина со неговата убавина.

Омар е во брак со прекрасната Јасмин Овејда и открива дека е неверојатно горд на својот син Дијаб, при што затоа неретко објавува фотографии од момчето на социјалните мрежи.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/12/befunky-collage-2020-12-22t132401.733.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/12/befunky-collage-2020-12-22t132401.733-400x214.jpgНане.мкРодителиКултура и уметностОмар Боркан Ал Гала е модел, поет и актер кој стекна светска популарност благодарение на неговиот неверојатно атрактивен надворешен изглед. Тој заслужено ја освои титулата за „Најубавиот маж на планетата“, а сега неговиот сопствен син го надмина со неговата убавина. Омар е во брак со прекрасната Јасмин Овејда и открива...Секој ден нешто свежо