Да се биде родител воопшто не е лесна задача, особено на самиот почеток, па токму следното креативно видео ни открива трикови и алатки кои значително ќе го олеснат целиот процес. Погледнете во продолжение за што станува збор:

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/10/BeFunky-collage-54.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/10/BeFunky-collage-54-400x214.jpgНане.мкРодителиДа се биде родител воопшто не е лесна задача, особено на самиот почеток, па токму следното креативно видео ни открива трикови и алатки кои значително ќе го олеснат целиот процес. Погледнете во продолжение за што станува збор: https://www.youtube.com/watch?v=bfLd-QJdp1sСекој ден нешто свежо