Инстаграм профилот на ова мало девојче има преку 12.000 следачи, а нејзината мајка секојдневно покажува дека штедењето на пари не доаѓа во предвид кога станува збор за разгалувањето на нејзината малечка.

2-годишната Анита Феликс од Калифорнија е вистинска мала Инстаграм ѕвезда бидејќи нејзината мајка, 27-годишната Стела ја облекува исклучиво во брендирана облека, која чини околу 20,000 евра. Плакарот на малото девојче се состои од 95% лускузни модни парчиња, меѓу кои може да се најде облека од Гучи, Версаче и Живанши.

Погледнете во продолжение како изгледа Анита, за која велат дека е родена во луксуз:

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/09/Screen-Shot-09-04-20-at-10.33-AM.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/09/Screen-Shot-09-04-20-at-10.33-AM-400x214.jpgНане.мкРодителиИнстаграм профилот на ова мало девојче има преку 12.000 следачи, а нејзината мајка секојдневно покажува дека штедењето на пари не доаѓа во предвид кога станува збор за разгалувањето на нејзината малечка. 2-годишната Анита Феликс од Калифорнија е вистинска мала Инстаграм ѕвезда бидејќи нејзината мајка, 27-годишната Стела ја облекува исклучиво во...Секој ден нешто свежо