Татковците можеби не се оние кои го бебе во своето тело 9 месеци, но тие се подеднакво важни за животот на детето како и нивната мајка. Најчесто, тие се оние кои ги покажуваат своите емоции на најсуптилен начин, а токму некои успеаја да ги овековечат своите емоции пред камера.

Погледнете ги во продолжение преслатките фотографии во моменти на среќа кои татковците ги споделуваат со нивните деца:

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/12/befunky-collage-2020-12-15t093959.314.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/12/befunky-collage-2020-12-15t093959.314-400x214.jpgНане.мкРодителиТатковците можеби не се оние кои го бебе во своето тело 9 месеци, но тие се подеднакво важни за животот на детето како и нивната мајка. Најчесто, тие се оние кои ги покажуваат своите емоции на најсуптилен начин, а токму некои успеаја да ги овековечат своите емоции пред камера. Погледнете...Секој ден нешто свежо