Дете кое ја украси елката кај својата баба само до таму до каде можеше да ја достигне, мало девојче од кое беше замолено да ги храни патките, но самата го изеде целиот леб…Ова се само неколку примери за тоа како децата го исполнуваат нашиот живот со насмевки.

И покрај сметата, децата едноставно не им дозволуваат на нивните родители и роднини да се досадуваат ниту за една минута, а доказ за ова се следните 20 смешни ситуации:

1. „Да се биде татко на 4 деца е многу забавно!“

2. „Значи, на мојата ќерка купив посебен стол за компјутерските игри…“

3. „Нашата куќа има 10 соби“.

4. „Моето дете за време на неговиот роденденски сафари“

5. „Го однесовме нашето дете во паркот за да ги нахраниме патките. Успеавме само да го нахраниме своето дете “.

6. „Мојот син сам се облече за роденденската забава на неговото другарче“

7. „Мислам дека бебињата нешто заговараат“

8. „Мојата внука се разбуди пред сите нас“

9. „Ќерка ми излегува од од игралиштето како тотална фраерка“

10. „Мојата ќерка секогаш кога ќе види банана“

11. „Таа инсистираше на тоа дека е јаболко“.

12. „Моето 2-годишно дете се откажа од својата прошетка утрово“.

13. „Ќерка ми го бркаше мојот син со ламба и малку се занесе“

14. „Моето 5-годишно дете го украде паричникот на сопругата пред некој ден. Денес ја застана полицијата, а ова е сè што имаше идентификација … “

15. „Денес го изненадив мојот син со сосема нов автомобил“.

16. „Ја пронајдов ќерка ми вака после дремка“.

17. „Како мојата ќерка го искористи својот крем за пелени кога ја оставив сама на само 30 секунди“

18. „Мојата внука реши сама да се нашминка денес“

19. „Се лизгаше на лизгалката во паркот кога го снимив ова“

20. „Мојата внука денес ја откри вратата за мачката“

Бонус: „Моето дете ја украси елката на свекрвата“