Анастасија Књазева, девојчето од Русија која ја презеде титулата од Кристина Пименова за „Најубаво девојче на светот“ и кое сите ги освои со нејзините крупни и впечатливи сини очи, оваа година наполни 11 години и еве како изгледа денес.

Књазева и понатаму активно работи како модел и се занимава со модата, а фановите се едногласни дека како што поминуваат годините, девојчето станува сè поубаво!

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/12/befunky-collage-2020-12-18t131241.480.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/12/befunky-collage-2020-12-18t131241.480-400x214.jpgНане.мкРодителиКултура и уметностАнастасија Књазева, девојчето од Русија која ја презеде титулата од Кристина Пименова за „Најубаво девојче на светот“ и кое сите ги освои со нејзините крупни и впечатливи сини очи, оваа година наполни 11 години и еве како изгледа денес. Књазева и понатаму активно работи како модел и се занимава со...Секој ден нешто свежо