Според едно истражување, само 10% од родителите спијат над 7 часа во текот на ноќта, и ако сте родител, веќе ја знаете борбата. Покрај недостаток на сон и правење на најосновни работи како хранење или капење на вашето дете, родителството вклучува и одговарање на неосновани прашања на вашите деца, смеење кога ќе ви ја треснат болната вистина во лице и подготвување за катастрофи на секои неколку минути. Споделете ги вашите искуства.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2021/01/6e20df5b238f9ee649846e211e-860x452.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2021/01/6e20df5b238f9ee649846e211e-400x214.jpgМилена СтанишковскаРодителиСпоред едно истражување, само 10% од родителите спијат над 7 часа во текот на ноќта, и ако сте родител, веќе ја знаете борбата. Покрај недостаток на сон и правење на најосновни работи како хранење или капење на вашето дете, родителството вклучува и одговарање на неосновани прашања на вашите деца,...Секој ден нешто свежо