Декорирањето на домот за новогодишните и божиќните празници е исклучително забавно, но доколку немате премногу слободно време, ниту пак сакате да трошите богатство за декорациите, може лесно и брзо истите сами да ги направите, а еве и како:

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/12/befunky-collage-2020-12-19t090820.458.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/12/befunky-collage-2020-12-19t090820.458-400x214.jpgНане.мкДом и градинаКултура и уметностДекорирањето на домот за новогодишните и божиќните празници е исклучително забавно, но доколку немате премногу слободно време, ниту пак сакате да трошите богатство за декорациите, може лесно и брзо истите сами да ги направите, а еве и како: https://www.youtube.com/watch?v=oLYBqPySimsСекој ден нешто свежо