Секој од нас се обидува да го направи својот дом не само пријатен, туку и удобен. Во моментов, многу реклами, Интернет страници, билборди, во филмови и сериите ни даваат бројни идеи како да го дизајнираме нашето живеалиште. За жал, некои современи идеи се всушност бескорисни од практична гледна точка.
Во продолжение ви откриваме кои актуелни работи и елементи се вистински тренд и чест избор при уредувањето на домот, но кои всушност според дизајнерите за ентериер се само бескорисни и обично фрлање на пари!

1. Мијалник од камен со рамно дно