Евтино, практично, брзо и лесно! Погледнете како сами да направите прекрасни домашни лампиони кои ќе го збогатат изгледот на вашата елка или пак како, да изработите изворедни домашни честитки, а со кои дефинитивно ќе ги воодушевите вашите пријатели!

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/12/befunky-collage-2020-12-22t093808.900.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/12/befunky-collage-2020-12-22t093808.900-400x214.jpgНане.мкДом и градинаКултура и уметностЕвтино, практично, брзо и лесно! Погледнете како сами да направите прекрасни домашни лампиони кои ќе го збогатат изгледот на вашата елка или пак како, да изработите изворедни домашни честитки, а со кои дефинитивно ќе ги воодушевите вашите пријатели! https://www.youtube.com/watch?v=Ix-nWl0J7JoСекој ден нешто свежо