Ако сте го изгубиле капачето на теглата со вашиот омилен џем, без грижи, проблемот може да го решите со обичен балон или доколку во мијалникот немате соодветна решетка, направете сами од пластично шише…Погледнете ги едни од најпрактичните совети за готвењето и кујната, кои ќе ви бидат од голема помош!

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2021/01/befunky-collage-69.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2021/01/befunky-collage-69-400x214.jpgНане.мкДом и градинаАко сте го изгубиле капачето на теглата со вашиот омилен џем, без грижи, проблемот може да го решите со обичен балон или доколку во мијалникот немате соодветна решетка, направете сами од пластично шише...Погледнете ги едни од најпрактичните совети за готвењето и кујната, кои ќе ви бидат од голема помош! https://www.youtube.com/watch?v=WtrK1H_3_noСекој ден нешто свежо