Размислете двапати пред да ги фрлите отпадоците! Токму следното практично и креативно видео ни открива како генијално да ги употребиме навидум бескорисните работи и значително да го олесниме нашето секојдневие, а со тоа и да придонесеме кон спсас за нашата планета Земја!

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2021/01/befunky-collage-16.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2021/01/befunky-collage-16-400x214.jpgНане.мкДом и градинаКултура и уметностСоветиРазмислете двапати пред да ги фрлите отпадоците! Токму следното практично и креативно видео ни открива како генијално да ги употребиме навидум бескорисните работи и значително да го олесниме нашето секојдневие, а со тоа и да придонесеме кон спсас за нашата планета Земја! https://www.youtube.com/watch?v=lMYloNREH7sСекој ден нешто свежо