Следните извонредни трикови се неверојатно лесни за изведување, а благодарение на истите, без многу труд, ќе изгледате совршено во секое време. Од едноставно создавање на коњско опавче со волумен до уникатен излгед со шарени прамени постигнати со сенки за очи: