Претворете ги старите фармерки во нешто корисно. Еве неколку идеи:

1. Организатор

2. Перница

3. Кутија од ткаенина, во која може да го носите јадењето на работа

4. Малку луда, но прекрасна идеја за саксии

5. Нов тапацир за стариот стол

6.Кошница – организатор

7. Лигавче за бебето

8. Килим за ходникот

9. Необични мебели

10. Ташна

11. Шорцеви

12. Чевли

13. Домашни предмети

14. Слатко мече

15. Катче за миленичето

16. Пакување подароци

17. Топки

18. Торба за чевли

19. Часовник

20. Држач за чаши

21.Ташна

22. Мачиња