Јас сум илустратор сакам да цртам велосипеди и многу сакам кафе. Ми стана предизвик да правам велосипедски приказни од случајни капки кафе со додавање на мастило и акварел. Тоа е многу забавно. Понекогаш и јас сум изненаден од некои илустрации. Се надевам дека ќе уживате гледајќи ги. Пробајте направете и Вие некое уметничко дело.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/11/tocak-3-860x860-860x860.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/11/tocak-3-860x860-400x214.jpgDijana IlievaХобиЈас сум илустратор сакам да цртам велосипеди и многу сакам кафе. Ми стана предизвик да правам велосипедски приказни од случајни капки кафе со додавање на мастило и акварел. Тоа е многу забавно. Понекогаш и јас сум изненаден од некои илустрации. Се надевам дека ќе уживате гледајќи ги. Пробајте направете...Секој ден нешто свежо