Си купив машина за шиење и со помош на мајка ми го почнав мојот бизнис. Иако овие животни не се живи, јас се чувствувам исполнето, бидејќи мојот сон од детството беше да работам со животни. Луѓето ми праќаат слики од своите миленици  и јас ги цртам на чантата. Сега секогаш можете да ги носите своите миленичиња со Вас.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/5-4.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/5-4-400x214.jpgDijana IlievaМиленичињаСи купив машина за шиење и со помош на мајка ми го почнав мојот бизнис. Иако овие животни не се живи, јас се чувствувам исполнето, бидејќи мојот сон од детството беше да работам со животни. Луѓето ми праќаат слики од своите миленици  и јас ги цртам на чантата. Сега...Секој ден нешто свежо