Со вишокот слободно време кое повеќе луѓе сега го имаат, затворени во домот, најдобриот начин е истото да се искористи квалитетно и притоа забавно. Токму за оваа цел, денес ви претставуваме една фантастична идеја, со која ќе ја покажете вашата креативност.

Еве како сами лесно дома да исплетете модерни каличнки, благодарение на кои вашите стапала секогаш ќе бидат затоплени, ќе ви биде неверојатно удобно да чекорите низ домот и истите притоа ќе изгледаат чудесно!

Едноставно следете ги чекорите на плетење прикажани во следното видео:

Истовремено погледнете ги следните идеи и инспирирајте се: