Романтичните блузи со паднато рамо, без сомнение, е еден од најголемите трендови за оваа пролет, но и за летото 2017.

Можеме да ги најдеме во сите бои и варијанти.

Тие се идеални за бизнис состаноци, за излегување, љубовни средби и со оглед на фактот дека тие сами по себе се доволно украсени со детали, не треба дополнителни модни додатоци.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/nas-moda.pnghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/nas-moda-400x214.pngDijana IlievaМодаРомантичните блузи со паднато рамо, без сомнение, е еден од најголемите трендови за оваа пролет, но и за летото 2017. Можеме да ги најдеме во сите бои и варијанти. Тие се идеални за бизнис состаноци, за излегување, љубовни средби и со оглед на фактот дека тие сами по себе се доволно...Секој ден нешто свежо