Капутите варираат во најразлични бои, дизајни, како и материјали, па така дизајнерите ги создадоа елегантните тенки капути кои се одлични за во зима, но и совршено одговараат да ги носите на почетокот на пролетта. Скроени за сечиј вкус, според модните експерит, ова е задолжително модно парче во плакарот на секоја дама.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2021/01/befunky-collage-2021-01-22t125616.231.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2021/01/befunky-collage-2021-01-22t125616.231-400x214.jpgНане.мкМодаКапутите варираат во најразлични бои, дизајни, како и материјали, па така дизајнерите ги создадоа елегантните тенки капути кои се одлични за во зима, но и совршено одговараат да ги носите на почетокот на пролетта. Скроени за сечиј вкус, според модните експерит, ова е задолжително модно парче во плакарот на...Секој ден нешто свежо