Милениците се сметаат за рамноправни членови од семејството- Тие се извор на позитивна енергија, a истражувањата покажуваат, дека помладите стекнуваат чувство на одговорност, благодарение на крзнените членови.

Во продолжение следуваат 15 инспиративни луѓе кои љубовта кон своите миленици ја искажале со прекрасни дела:

1. „Мислам дека му се допадна подарокот“

2. Кога и двајцата подеднакво го мразите дождот, но имате итна работа надвор

3. „Моето зајче беше родено без уши, па јас му направив едни“

4. „Моето старо куче имаше потешкотии со движењето по скали, па додадов уште неколку, за да му биде полесно качувањето“

5. „Нашето куче го спасивме од улица и бидејќи не знаеме кога му е точниот роденден, татко ми одлучи заедно да го слават“

6. „Надвор има бура со грмежи, но среќа, моите слушалки се совршени за Бела. Најдов на Интернет специјална музика за миленици кога се анксиозни и мислам дека сега ужива“

7. Нивните мачки не смееле надвор од здравствени причини, но сопствениците пронашле креативно решение

8. „Мојот брат изгради посебна соба за неговото куче“

9. Вашиот миленик заслужува подеднаква удобност

10. „Му зедов девојка на мојот папагал Киви. Сега се пресладок пар!“

11. Кога надвор е премногу топло, една од задачите е да го заштитите и вашиот миленик

12. Безбедноста е на прво место!

13. „Мојата сестра ја спаси оваа мила девојка и скрои нов изглед за истата“

14. „Купив душек за моето куче, кој му помага за неговиот артритис“

15. „Јас и мојот бивш партнер се разделивме пред 2 години, но тој сè уште му праќа честитки на нашето куче за неговиот роденден“

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2019/05/2-75.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2019/05/2-75-400x214.jpgНане.мкМиленичињаМилениците се сметаат за рамноправни членови од семејството- Тие се извор на позитивна енергија, a истражувањата покажуваат, дека помладите стекнуваат чувство на одговорност, благодарение на крзнените членови. Во продолжение следуваат 15 инспиративни луѓе кои љубовта кон своите миленици ја искажале со прекрасни дела: 1. „Мислам дека му се допадна подарокот“ 2. Кога...Секој ден нешто свежо