25 урнебесни ситуации во теретана, кои докажуваат дека вежбањето не е за секој

Секој човек е за нешто талентиран, како што подеднакво нема талент за друго. Овие луѓе на пример, подобро би било да изберат друго хоби, бидејќи вежбањето не изгледа како вистинската работа за нив.

https://www.youtube.com/watch?v=EC0r8XWr-3g

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *