Ние како публика сме навикнати да го гледаме крајниот резултат т.е готовиот производ, кој најчесто, под рефлекторите и сите очи вперени во него, изгледа како сон. Но, како всушност се изработуваат луксузните парчиња?

Во продолжение, ќе имате можност да ѕирнете зад кулисите на еден од најреномираните луксузни модни брендови во светот- француската модна куќа Шанел и да видите како се изработува еден нивен гламурозен фустан и еден префинет џемпер:

Изработка на Шанел фустан

Изработка на класичен Шанел џемпер во две бои

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2019/05/mackkinggg-860x460.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2019/05/mackkinggg-400x214.jpgНане.мкМодаНие како публика сме навикнати да го гледаме крајниот резултат т.е готовиот производ, кој најчесто, под рефлекторите и сите очи вперени во него, изгледа како сон. Но, како всушност се изработуваат луксузните парчиња? Во продолжение, ќе имате можност да ѕирнете зад кулисите на еден од најреномираните луксузни модни брендови во...Секој ден нешто свежо