1. Таа учи и се образува

  2. Таа неуморно работи

  3. Таа раѓа и одгледува деца

  4. Таа гради кариера

  5. Таа се грижи за својот сопруг

  6. Таа се грижи за домот, чисти, пере, пегла и готви

  7. Таа создава хармонија, организира, проценува, размислува и наоѓа решенија

  8. Таа е верен пријател, дава совет и подршка

  9. Таа е нечија ќерка и внука и се грижи за сите во фамилијата

  10. Таа е учител и аниматор за своите деца, помага за домашни задачи и креира незаборавни игри

 

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/nane-zena-edinstvena-2-860x573.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/nane-zena-edinstvena-2-160x160.jpgIva SpirovskaРодителиТаа учи и се образува Таа неуморно работи Таа раѓа и одгледува деца Таа гради кариера Таа се грижи за својот сопруг Таа се грижи за домот, чисти, пере, пегла и готви Таа создава хармонија, организира, проценува, размислува и наоѓа решенија Таа е верен пријател, дава совет и...Секој ден нешто свежо