Хајли Вајт приготви еден туторијал за шминка кој ќе ви помогне да го добиете посакуваниот ефект на метален сјај на очите.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/glitter-powder-186829_960_720-860x573.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/glitter-powder-186829_960_720-160x160.jpgIva SpirovskaУбавинаХајли Вајт приготви еден туторијал за шминка кој ќе ви помогне да го добиете посакуваниот ефект на метален сјај на очите.Секој ден нешто свежо