Овие шарени дезени во комбинација со бела кошула, се идеално модно решение. Додадете златен накит, сандали и плик чанта и ќе изгледате прекрасно, а и многу модерно.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/sar-pant-8.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/sar-pant-8-400x214.jpgDijana IlievaМодаОвие шарени дезени во комбинација со бела кошула, се идеално модно решение. Додадете златен накит, сандали и плик чанта и ќе изгледате прекрасно, а и многу модерно.Секој ден нешто свежо