Добро погледнете ја фотографијата и обидете се да го дадете точниот одговор.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/konj.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/konj-400x214.jpgDijana IlievaЗабаваДобро погледнете ја фотографијата и обидете се да го дадете точниот одговор.Секој ден нешто свежо