Ќе се изненадите какви прекрасни предмети можат да се направат од старата машина за шиење.

Резултатот е импресивен: убав, удобен и оригинален мебел!

Еве неколку идеи!

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/mas-sie-4.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/mas-sie-4-400x214.jpgDijana IlievaДом и градинаЌе се изненадите какви прекрасни предмети можат да се направат од старата машина за шиење. Резултатот е импресивен: убав, удобен и оригинален мебел! Еве неколку идеи!Секој ден нешто свежо