Американскиот пожарникар Роберт Сатон фати бебе, фрлено од вториот кат на запалена зграда во Џорџија. Сатон изјави дека слушнал разговор од вториот кат на зградата и видел новороденче на прозорецот од соба полна со чад.

-Го слушнав таткото на детето кој бараше помош и видов како виси низ прозорецот со бебе во рацете и му реков да го пушти. Ветив дека ќе го фатам – вели пожарникарот, кој за прв пат бил во таква ситуација.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/fb_2ade793cfcb007bd5a72d372f8c3fc44.pnghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/fb_2ade793cfcb007bd5a72d372f8c3fc44-400x214.pngDijana IlievaРодителиАмериканскиот пожарникар Роберт Сатон фати бебе, фрлено од вториот кат на запалена зграда во Џорџија. Сатон изјави дека слушнал разговор од вториот кат на зградата и видел новороденче на прозорецот од соба полна со чад. -Го слушнав таткото на детето кој бараше помош и видов како виси низ прозорецот со...Секој ден нешто свежо