Овој фотограв живее во шума во Канада и многу сака да ги фотографира животните кои пијат чај. Погледнете ги невообичаените фотографии.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/DSC_0974-58f657109bdd4__880-860x665.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/DSC_0974-58f657109bdd4__880-160x160.jpgDijana IlievaЗабаваОвој фотограв живее во шума во Канада и многу сака да ги фотографира животните кои пијат чај. Погледнете ги невообичаените фотографии.Секој ден нешто свежо