Талентирани фризери од фризерскиот салон ‘Ross Michaels’ први го воведоа терминот “холографски” во светот на фризурите.

Смеса од розова и светлосина боја до саканиот метален холографски ефект .

Еве како изгледа најновиот тренд ова лето :

Ви се допаѓа ли овој тренд? Дали сте подготвени да експериментирате со косата? Кажете ни во коментари!

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/nasl-2.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/nasl-2-400x214.jpgDijana IlievaМодаТалентирани фризери од фризерскиот салон ‘Ross Michaels’ први го воведоа терминот 'холографски' во светот на фризурите. Смеса од розова и светлосина боја до саканиот метален холографски ефект . Еве како изгледа најновиот тренд ова лето : Ви се допаѓа ли овој тренд? Дали сте подготвени да експериментирате со косата? Кажете ни во коментари!Секој ден нешто свежо