Секоја дама сака да остави свој единствен печат во личниот стил на облекување. Дали тоа ќе биде парче накит или моден додаток, тоа ќе ја претстави неа во најдобро светло. Оваа дама решила да создаде цела колекција чанти за дами со префинет вкус. Елена Милославевска, од Русија ни ги претстави минијатурните чанти наменети за дами со уметничка природа.

 

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/14_1481979077.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/14_1481979077-400x214.jpgIva SpirovskaМодаСекоја дама сака да остави свој единствен печат во личниот стил на облекување. Дали тоа ќе биде парче накит или моден додаток, тоа ќе ја претстави неа во најдобро светло. Оваа дама решила да создаде цела колекција чанти за дами со префинет вкус. Елена Милославевска, од Русија ни ги...Секој ден нешто свежо