Понекогаш имате идеја за промена во домот,  но не знаете како да ја реализирате. Ви претставуваме неколку елементи, кои можете да ги направите со вашите стари врати. Независно дали се изработени од дрво или метал, со вдлабната површина или површина од стакло, овие врати добиле нов лик со помош на вешти и креативни раце.

1. Направете подлога за вашите семејни фотографии и прикачете ја на ѕид

 

2.  Направете параван со кој ќе го одвоите просторот во собата

 

3. Уште еден елемент за одвојување на просторија

 

4. Направете импровизирана остава во домот

 

5. Направете едноставна подлога на која ќе ги прикачите омилените растенија

 

6. Направете закачалка за вашиот ходник

 

7. Направете клупа која ќе ја поставите во вашата градина

 

8.  Одвојте ја вашата работна просторија

 

9. Уште една идеја за работна просторија

 

10. Направете едноставна комода

 

11. Направете интересна и невообичаена полица

 

12.  Организатор за во вашата кујна

 

13. Старата врата во издание на лизгачка врата

 

14. Направете табла која ќе ви служи како организатор

 

15. Совршена аголна полица

1

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/nane-napravi-sam-od-vrata-10.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/nane-napravi-sam-od-vrata-10-225x214.jpgIva SpirovskaДом и градинаПонекогаш имате идеја за промена во домот,  но не знаете како да ја реализирате. Ви претставуваме неколку елементи, кои можете да ги направите со вашите стари врати. Независно дали се изработени од дрво или метал, со вдлабната површина или површина од стакло, овие врати добиле нов лик со помош...Секој ден нешто свежо