Најтешкиот дел од остварувањето на секоја цел е да се направи првиот чекор, а после сè е лесно! Ако ви недостасува мотивација да го направите тој прв чекор и да не се откажете од вашата цел, тогаш следните 20 луѓе се токму потребната инспирација!

Промената на светот кон подобро дефинитивно започнува од нас самите, а следните примери може најдобро да ве инспирираат да реализирате нови достигнувања во новата 2021!

1. „Поминаа 2 години откако изгубив 45 кг“

2. „Голем напредок за 6 месеци со церебрална парализа“

3. „Како изгледа моето здолниште со разлика од нешто повеќе од една година“

4. „Гледајќи ги моите стари фотографии, секогаш останувам без зборови. Поминав долг пат. Никогаш не се откажувајте!”

5. „152 дена откако се контролирам во исхраната.“

6. „Дали некогаш сте биле инспирирани од сопствениот напредок? Јас сум толку горда на себеси!“

7. „Минатата година решив да се променам на подобро. Ослабнав, ја скратив косата за прв пат по 5 години и сега секогаш водам здрав начин на живот.“

8. „3 години напорно работев на обликување на мускулите“

9. „Планинскиот велосипедизам ми помогна да ја постигнам посакуваната идеална тежина за 7 месеци.“

10. „Горд сум на напредокот што го постигнав за да станам поздрав.“

11. „Овој резултат го постигнав за 5 месеци благодарение на различните козметички производи и лична нега“

12. „76 месеци. Дури и малите промени доведуваат до големи резултати “

13. „Напредок за 2 години, станав многу поздрава и посреќна!“

14. „Резултат за 1 година!“

15. „Последните 3 месеци внимавав што јадам. како изгледав во мај и денес. Горда сум на себеси!“

16. „Резултат за 6 месеци“

17. „Напредок од март до денес“

18. „Најтешката работа што сум ја направил во животот, но и најдобрата. Тоа целосно го промени мојот живот.“

19. „1 година разлика“

20. „Имав 135 кг, а сега 80“