Како на малку поразличен и уникатен начин да ги испржите јајцата или како за 10 минути да приготвите вкусен чоколаден колач со бадеми користејќи хартиена кеса и вашата микробранова печка? Токму следното видео ни ги открива едни од најинтересните кулинарски трикови!

Со нив готвењето дефинитивно ќе биде и лесно и забавно како детска игра!